Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان تهران گفت: در بازدید از ندامتگاه اوین، دستورات خوبی صادر شد. در ارتباط با قرار تامین تعدادی از افراد بازداشتی تجدید نظر بعمل آمد و بعضا با تخفیف قرار آزاد شدند.

خبرگزاری میزان - علی القاصی‌مهر دادستان عمومی و انقلاب تهران، در گفت‌وگو با بخش خبری۲۱  شبکه یک سیما گفت: در بازدید‌ها و پیگیری‌ها که از دو ماه قبل از زندان‌ها شروع شد امروز پنجمین بازدید میدانی را از بازداشتگاه اوین داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولین قضایی و کلیه قضات تلاش کردند چهره به چهره با زندانیان ملاقات کنند تا قاضی، وضعیت پرونده زندانی و شرایط روحی و جسمانی و وضعیت خانوادگی را از نزدیک ببیند و با ملاحظات وضعیت فرد، درست تصمیم بگیرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز هم تمام بازداشتی‌ها بدون استثنا با قضات ملاقات چهره به چهره داشتند. دراین بازدید‌های میدانی از قبل هماهنگی‌های لازم را با مسئولین و متصدیان زندان انجام دادیم که هر قاضی در محیط زندان هم از بند مربوطه بازدید کند و هم بازپرس و دادیار، زندانی بازداشتی مرتبط با خود را درزندان ملاقات کند.

القاصی مهر اظهار داشت: در بازدید از ندامتگاه اوین که از صبح امروز تا بعد از ظهر به طول انجامید، دستورات خوبی توسط همکاران ما در ارتباط با بازداشتی‌ها صادر شد. در ارتباط با قرار تامین تعدادی از افراد بازداشتی تجدید نظر بعمل آمد و بعضا با تخفیف قرار آزاد شدند. از تخفیفات ارفاقی برای تعدادی از محکومیت‌ها استفاده شد و با پیشنهاد آزادی مشروط برخی از ان‌ها موافقت شد.

دادستان تهران در ادامه افزود: برای برخی پابند الکترونیک استفاده شد. بیش از ۱۳۴۰ درخواست را به کمیته ویژه‌ای که در دادستانی تهران تشکیل شده است ارجاع دادیم. آسیب‌ها درزندان متفاوت و متعدد است؛ خیلی از مشکلات متاثر از موضوعات معیشتی و اقتصادی و وضعیتی که خانواده آن‌ها در آن قرار دارند است.

بیشتر بخوانید: بازدید دادستان تهران به‌همراه هیات قضایی ۲۰۰ نفره از زندان اوین/دیدار چهره به چهره با زندانیان و بازداشتی‌های اوین/ دادستان تهران برای قرار‌های تامین دستور تجدید نظر داد/ ۱۳۵۳مورد درخواست‌های اخذ شده از زندانیان بررسی شد/ اعطای مرخصی به یک محکوم امنیتی که خانواده‌اش با ارسال پیام به صفحه مجازی رئیس قوه قضاییه تقاضای مساعدت کرده بودند/ القاصی مهر: به‌لحاظ تاکیدات ریاست قوه قضاییه پرونده این فرد با نظر موافق در کمیسیون عفو به صورت خارج از نوبت مطرح خواهد شد

انتهای پیام/

برچسب ها: القاصی مهر بازداشتگاه اوین

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: القاصی مهر بازداشتگاه اوین دادستان تهران القاصی مهر تجدید نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند

ایتنا - مطالعه‌ای جدید می‌گوید توانایی این الگوریتم در حدس زدن دقیق درباره دیدگاه‌های سیاسی فرد مشابه این است که چگونه مصاحبه‌های شغلی می‌توانند موفقیت در شغل را پیش‌بینی کنند یا مصرف الکل می‌تواند خشونت را تحریک کند.
پس از آنکه نتایج یک پژوهش نشان داد هوش مصنوعی می‌تواند گرایش سیاسی افراد را از روی چهره‌های بدون حالت و بی‌احساس پیش‌بینی کند، محققان هشدار داد‌‌ند که فناوری‌های تشخیص چهره از آنچه قبلا به نظر می‌رسید، «تهدیدآمیزتر» شده‌‌ و برای حریم خصوصی چالش جدی به وجود آورده‌اند.  

مطالعه‌ای جدید که در مجله «روانشناس آمریکایی» (American Psychologist) منتشر شد، می‌گوید توانایی این الگوریتم در حدس زدن دقیق درباره دیدگاه‌های سیاسی فرد مشابه این است که چگونه مصاحبه‌های شغلی می‌توانند موفقیت در شغل را پیش‌بینی کنند یا مصرف الکل می‌تواند خشونت را تحریک کند.

به گفته مایکل کوزینسکی، نویسنده ارشد این پژوهش، ۵۹۴ شرکت‌کننده قبل از آنکه هوش مصنوعی آنها را چهره‌نگاری (استخراج اطلاعات مخصوص و منحصربه‌فرد یک چهره مانند اندازه و شکل چشم، بینی، لب) کند، پرسشنامه‌‌ای درباره گرایش سیاسی خود پر کردند. سپس داده‌های چهره‌نگاری را با پاسخ‌ پرسشنامه‌های جهت‌گیری سیاسی مقایسه کردند تا با استفاده از اطلاعاتی که از چهره‌ها به دست آورده بود، جهت‌گیری سیاسی هر شخص را پیش‌بینی کند.

کوزینسکی می‌گوید: «فکر می‌کنم مردم متوجه نیستند با انتشار یک تصویر ساده، در واقع چقدر خود و اطلاعات شخصی‌شان را برای دیگران فاش می‌کنند.»

او افزود: «ما می‌دانیم که گرایش جنسی، سیاسی و تفکرات مذهبی افراد باید محفوظ بماند. این موضوع در گذشته متفاوت بود. در گذشته شما می‌توانستید به حساب کاربری فیس‌بوک افراد وارد شوید و به عنوان مثال گرایش‌های سیاسی، آنچه را که پسند می‌کنند (لایک می‌زنند) و صفحاتی را که دنبال کرده‌اند، ببینید. اما فیس‌بوک سال‌ها پیش آن را بست زیرا برای سیاست‌گذاران، فیس‌بوک و روزنامه‌نگاران واضح و مبرهن بود که این موضوع پذیرفتنی نیست و بسیار خطرناک است.»

کوسینسکی افزود: «در حال حاضر نیز هر کس می‌تواند به فیس‌بوک برود و عکس هر فردی را ببیند، حتی اگر آن فرد را هیچ‌وقت ملاقات نکرده و او اجازه دسترسی به عکسش را نداده باشد. این مطالعه نشان می‌دهد اطلاعاتی که در تصویر افراد وجود دارد، ممکن است مشابه افشای جهت‌گیری سیاسی آن‌ها باشد.»

محققان می‌گویند که تصاویر افراد شرکت‌کننده در این پژوهش را در شرایطی بسیار مشخص و کنترل‌شده جمع‌آوری کردند. به این ترتیب که این افراد همگی تی‌شرت‌های مشکی‌ پوشیده و زیور‌آلاتشان را در آورده‌ بودند و در صورت نیاز ریششان را هم اصلاح کرده بودند. همچنین با دستمال مرطوب آرایش صورتشان را پاک کرده و موهایشان را با کش مو، گیره یا تل سر به عقب کشیده بودند تا اطراف صورت پخش نشوند. سپس چهره‌ها را از طریق الگوریتم چهره وی‌جی‌جی فیس۲ (VGGFace2) بررسی کردند.

محققان هشدار می‌دهند که فناوری‌های نظارت بیومتریکی، به ویژه فناوری‌های تشخیص چهره، تهدیدی جدی‌تر از گذشته برای حریم شخصی افرادند. پژوهش‌های پیش‌تر نیز نشان داده بودند که تصاویر طبیعی چهره می‌تواند اطلاعات مهمی را درباره جهت‌گیری سیاسی و ویژگی‌های شخصی دیگر انتقال دهند اما مطمئن نبودیم که این پیش‌بینی‌ها به دلیل نحوه ارائه شخص و ویژگی‌های ثابت چهره (خنثی) فعال شده‌اند یا هر دو این عوامل. محققان می‌گویند، نتایج ما نشان می‌دهند که ویژگی‌های ثابت چهره در انتقال این سیگنال‌ها نقش مهمی دارند و افراد روی اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خود کمترین کنترل را دارند، زیرا این اطلاعات بدون اجازه و کنترل شخص به دستگاه‌های نظارتی می‌رسد.

به گفته کوزینسکی، این الگوریتم‌ها را می‌توان بسیار سریع و ارزان برای میلیون‌ها نفر اعمال کرد. به عقیده او این مطالعه بیشتر یک هشدار درباره فناوری‌هایی است که در گوشی‌ها وجود دارد و به طور گسترده در همه‌جا استفاده می‌شود. 

دیگر خبرها

  • صدیقه وسمقی آزاد شد
  • مسئولان زنجانی برای نجات پل تاریخی میربهاءالدین به خط شدند
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • تحقیقات در خصوص حادثه فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • لحظات مرگ یک چهره برجسته در مراسم بزرگداشتش